Νεκρός σε αυτοκίνητο στο Στρόβολο που ήταν σταθμευμένο σε πολυσύχναστη οδό

Νεκρός σε αυτοκίνητο στο Στρόβολο που ήταν σταθμευμένο σε πολυσύχναστη οδό

Γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο το πτώμα ενός άγνωστου άντρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχει εντοπιστεί κανένα στοιχείο μέχρι στιγμής που να υποδεικνύει την ταυτότητα του άγνωστου άντρα.

Υπολογίζεται ότι είναι ηλικίας 30 περίπου ετών. Το πτώμα βρέθηκε στη θέση του οδηγού σε ανοικτό χώρο στάθμευσης στην οδό Στέλιου Χατζηπετρή στο Στρόβολο.

Η σκηνή αποκλείστηκε και εξετάστηκε ιατροδικαστικά, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο θάνατος του οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών.

Περισσότερα σε λίγο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.