Τροχαίο σοκ στην Ελλάδα: Νεκρή 26χρονη έγκυος μητέρα - Στο νοσοκομείο ο πατέρας και το 5χρονο παιδί τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο σοκ στην Ελλάδα: Νεκρή 26χρονη έγκυος μητέρα - Στο νοσοκομείο ο πατέρας και το 5χρονο παιδί τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, κοντά στη Βάρδα Ηλείας, όταν φορτηγό και ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά.

Στο δεύτερο όχημα επέβαινε μια οικογένεια, με την 26χρονη μητέρα να ανασύρεται νεκρή από τα συντρίμμια, ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
Το 5χρονο παιδάκι της μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση είναι και ο σύζυγός της που μεταφέρθηκε και εκείνος στην Πάτρα.

Ελαφρά τραυματισμένος από τη σύγκρουση ο οδηγός του φορτηγού.

Η οικογένεια κατάγεται από χωριό της Αμαλιάδας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE