To Κακουργιοδικείο κρίνει ένοχο 23χρονο Σουηδό για βιασμό ανήλικης

To Κακουργιοδικείο κρίνει ένοχο 23χρονο Σουηδό για βιασμό ανήλικης

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου έκρινε Σουηδό ηλικίας 23 χρόνων, ένοχο για το βιασμό και σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης συμπατριώτισσας του που έγινε στις 19 Ιουλίου 2014.

Σε γραπτή ανακοίνωση του το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου αναφέρει ότι «στις 29 Μαΐου 2015 καταδίκασε Σουηδό κατηγορούμενο ηλικίας 23 χρόνων για το βιασμό και σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης Σουηδής που σημειώθηκε στις 19 Ιουλίου 2014».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη εν μέρει κεκλεισμένων των θυρών για σκοπούς προστασίας της ταυτότητας της ανήλικης παραπονούμενης. Η υπόθεση ορίστηκε για σκοπούς επιβολής ποινής στις 8 Ιουνίου 2015 στις 09.00 το πρωί».

Μέχρι την επόμενη δικάσιμο «διατάχθηκε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE