Αβέρωφ: Θα δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας από το νέο επενδυτικό πρόγραμμα

Αβέρωφ: Θα δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας από το νέο επενδυτικό πρόγραμμα

Χαιρετίζοντας την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για το σχέδιο δράσης για προσέλκυση νέων επενδύσεων, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι επενδύσεις αυτές θα δημιουργήσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό, ο κ. Νεοφύτου είπε πως «το πρόγραμμα που έχει υιοθετηθεί από την Κυβέρνηση σήμερα για προσέλκυση ξένων επενδύσεων, θα βοηθήσει πολύ την οικονομία του τόπου μας».

«Θα το χαρακτήριζα ως το πιο σημαντικό βήμα για να καταστεί η χώρα μας ένας από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς για μεγάλες επενδύσεις», συμπλήρωσε.

Οι επενδύσεις αυτές, τόνισε, θα δημιουργήσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας σε τομείς όπως είναι η τεχνολογία, η έρευνα, τα πανεπιστήμια, «αλλά και οι δυνατότητες, μέσα από την ψηφιοποίηση της οικονομίας και την πράσινη οικονομία, να καταστεί η Κύπρος ένα πρότυπο για επενδυτικές ευκαιρίες».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE