Καρολίνα Πελενεδρίτου: Φανερά ενοχλημένη απαντά σε όσους αμφισβητούν το πρόβλημα με την όρασης της!

Καρολίνα Πελενεδρίτου: Φανερά ενοχλημένη απαντά σε όσους αμφισβητούν το πρόβλημα με την όρασης της!

«Κάποιοι επιλέγουν να κάτσουν στον καναπέ και να σχολιάζουν ζωές άλλων»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 15 Οκτωβρίου, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Κύπρου, Καρολίνα Πελενδρίτου.

Η κορυφαία Κύπρια αθλήτρια μίλησε για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2021, για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, την πίεση που ένιωσε λόγω πανδημίας και την μεγάλη επιτυχία της στο Τόκυο.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE