Καρολίνα Πελενεδρίτου: Φανερά ενοχλημένη απαντά σε όσους αμφισβητούν το πρόβλημα με την όρασης της!

Καρολίνα Πελενεδρίτου: Φανερά ενοχλημένη απαντά σε όσους αμφισβητούν το πρόβλημα με την όρασης της!

«Κάποιοι επιλέγουν να κάτσουν στον καναπέ και να σχολιάζουν ζωές άλλων»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 15 Οκτωβρίου, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Κύπρου, Καρολίνα Πελενδρίτου.

Η κορυφαία Κύπρια αθλήτρια μίλησε για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2021, για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, την πίεση που ένιωσε λόγω πανδημίας και την μεγάλη επιτυχία της στο Τόκυο.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE