Μαρτυρικός ο θανατος του Θανάση- 16 χρόνια μετά «μίλησε» η αλήθεια

Μαρτυρικός ο θανατος του Θανάση- 16 χρόνια μετά «μίλησε» η αλήθεια

Νέες εξελίξεις όσον αφορά το θάνατο του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, 16 χρόνια μετά.

Οσο και αν φαίνεται περίεργο, στον χώρο της ιατροδικαστικής, τα θύματα μπορούν να μιλήσουν ακόμα και μετά το θάνατο τους. Κάτι το οποίο ισχύει και στην περίπτωση του Θανάση.

Σύμφωνα με την έκθεση του Καθηγητή Φίλιππου Κουτσαυτη ο οποίος διενήργησε την εκταφή, ο Θανάσης φαίνεται να έζησε έναν μαρτυρικό θάνατο.

Πρόκειται για έκθεση ημερομηνίας 29 Σεπτεμβρίου 2021, η οποία συντάχθηκε μετά την εκταφή και την εξέταση συγκεκριμένα του οστικού σκελετού και την εξειδικευμένη εξέταση του υοειδές οστού. Η συγκεκριμένη έκθεση φέρνει στο φως σημαντικές και σοβαρές διαφορές των ευρημάτων σε σχέση με όσα αναφέρει ο ιατροδικαστής ο οποίος διενήργησε την πρώτη νεκροτομή αμέσως μετά το θάνατο του Εθνοφρουρού.

Σύμφωνα με τον Καθηγητή Κουτσαύτη ο θάνατος του Θανάση , με βάση τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, δεν προήλθε από πτώση εξ ύψους. 

"Το θύμα Αθανάσιος Νικολάου, υπέστη στραγγαλισμό, με αποτέλεσμα κάταγμα υοειδούς, απώλεια αισθήσεων και παράλληλη άσκηση ισχυρής βίας με πολλαπλές πλήξεις από δράστες."

Δείτε το βίντεο απο ρεπορτάζ στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE