Μαρτυρικός ο θανατος του Θανάση- 16 χρόνια μετά «μίλησε» η αλήθεια

Μαρτυρικός ο θανατος του Θανάση- 16 χρόνια μετά «μίλησε» η αλήθεια

Νέες εξελίξεις όσον αφορά το θάνατο του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, 16 χρόνια μετά.

Οσο και αν φαίνεται περίεργο, στον χώρο της ιατροδικαστικής, τα θύματα μπορούν να μιλήσουν ακόμα και μετά το θάνατο τους. Κάτι το οποίο ισχύει και στην περίπτωση του Θανάση.

Σύμφωνα με την έκθεση του Καθηγητή Φίλιππου Κουτσαυτη ο οποίος διενήργησε την εκταφή, ο Θανάσης φαίνεται να έζησε έναν μαρτυρικό θάνατο.

Πρόκειται για έκθεση ημερομηνίας 29 Σεπτεμβρίου 2021, η οποία συντάχθηκε μετά την εκταφή και την εξέταση συγκεκριμένα του οστικού σκελετού και την εξειδικευμένη εξέταση του υοειδές οστού. Η συγκεκριμένη έκθεση φέρνει στο φως σημαντικές και σοβαρές διαφορές των ευρημάτων σε σχέση με όσα αναφέρει ο ιατροδικαστής ο οποίος διενήργησε την πρώτη νεκροτομή αμέσως μετά το θάνατο του Εθνοφρουρού.

Σύμφωνα με τον Καθηγητή Κουτσαύτη ο θάνατος του Θανάση , με βάση τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, δεν προήλθε από πτώση εξ ύψους. 

"Το θύμα Αθανάσιος Νικολάου, υπέστη στραγγαλισμό, με αποτέλεσμα κάταγμα υοειδούς, απώλεια αισθήσεων και παράλληλη άσκηση ισχυρής βίας με πολλαπλές πλήξεις από δράστες."

Δείτε το βίντεο απο ρεπορτάζ στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE