Καταδικάστηκε σε φυλάκιση στο εξωτερικό και προσπάθησε να περάσει στα κατεχόμενα - Χειροπέδες σε 30χρονο

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση στο εξωτερικό και προσπάθησε να περάσει στα κατεχόμενα - Χειροπέδες σε 30χρονο

Γύρω στις 3.10 χθες το απόγευμα, πρόσωπο ηλικίας 30 ετών, προσπάθησε να περάσει από σημείο διέλευσης από τις ελεύθερες προς τις κατεχόμενες περιοχές και σε έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης (ΕΕΣ).

Συγκεκριμένα, εναντίον του 30χρονου, εκδόθηκε ΕΕΣ από χώρα του εξωτερικού, για έκτιση ποινής φυλάκισης δυο ετών και έξι μηνών, μετά από καταδίκη του τον Σεπτέμβριο, 2020.

Εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε προσωρινό κυπριακό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE