Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε on air θεραπεία ενυδάτωσης με σαλιγκάρια - ΒΙΝΤΕΟ

Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε on air θεραπεία ενυδάτωσης με σαλιγκάρια - ΒΙΝΤΕΟ

Μία ιδιαίτερη θεραπεία περιποίησης θέλησε να δοκιμάσει η Ιωάννα Μαλέσκου, με πρωταγωνιστές τα σαλιγκάρια.

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή «Love It» έδειξε στους τηλεθεατές τη δύναμη των σαλιγκαριών στην ενυδάτωση. Για αυτό, η λαμπερή παρουσιάστρια δέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της μία αισθητικό και τα «κατοικίδιά» της, τα οποία δεν ήταν άλλα από σαλιγκάρια.

Τα συγκεκριμένα υπερμεγέθη σαλιγκάρια κατάγονται από την Αφρική και η βλέννα τους είναι θαυματουργή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, λοιπόν, έπαιξε τον ρόλο του μοντέλου. Ξάπλωσε στο ειδικό κρεβάτι και αφέθηκε στις ευεργετικές ιδιότητες τεσσάρων, ζωντανών σαλιγκαριών, τα οποία έκαναν βόλτα στο όμορφο πρόσωπό της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE