Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε on air θεραπεία ενυδάτωσης με σαλιγκάρια - ΒΙΝΤΕΟ

Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε on air θεραπεία ενυδάτωσης με σαλιγκάρια - ΒΙΝΤΕΟ

Μία ιδιαίτερη θεραπεία περιποίησης θέλησε να δοκιμάσει η Ιωάννα Μαλέσκου, με πρωταγωνιστές τα σαλιγκάρια.

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή «Love It» έδειξε στους τηλεθεατές τη δύναμη των σαλιγκαριών στην ενυδάτωση. Για αυτό, η λαμπερή παρουσιάστρια δέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της μία αισθητικό και τα «κατοικίδιά» της, τα οποία δεν ήταν άλλα από σαλιγκάρια.

Τα συγκεκριμένα υπερμεγέθη σαλιγκάρια κατάγονται από την Αφρική και η βλέννα τους είναι θαυματουργή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, λοιπόν, έπαιξε τον ρόλο του μοντέλου. Ξάπλωσε στο ειδικό κρεβάτι και αφέθηκε στις ευεργετικές ιδιότητες τεσσάρων, ζωντανών σαλιγκαριών, τα οποία έκαναν βόλτα στο όμορφο πρόσωπό της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE