Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε on air θεραπεία ενυδάτωσης με σαλιγκάρια - ΒΙΝΤΕΟ

Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε on air θεραπεία ενυδάτωσης με σαλιγκάρια - ΒΙΝΤΕΟ

Μία ιδιαίτερη θεραπεία περιποίησης θέλησε να δοκιμάσει η Ιωάννα Μαλέσκου, με πρωταγωνιστές τα σαλιγκάρια.

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή «Love It» έδειξε στους τηλεθεατές τη δύναμη των σαλιγκαριών στην ενυδάτωση. Για αυτό, η λαμπερή παρουσιάστρια δέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της μία αισθητικό και τα «κατοικίδιά» της, τα οποία δεν ήταν άλλα από σαλιγκάρια.

Τα συγκεκριμένα υπερμεγέθη σαλιγκάρια κατάγονται από την Αφρική και η βλέννα τους είναι θαυματουργή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, λοιπόν, έπαιξε τον ρόλο του μοντέλου. Ξάπλωσε στο ειδικό κρεβάτι και αφέθηκε στις ευεργετικές ιδιότητες τεσσάρων, ζωντανών σαλιγκαριών, τα οποία έκαναν βόλτα στο όμορφο πρόσωπό της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE