Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε on air θεραπεία ενυδάτωσης με σαλιγκάρια - ΒΙΝΤΕΟ

Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε on air θεραπεία ενυδάτωσης με σαλιγκάρια - ΒΙΝΤΕΟ

Μία ιδιαίτερη θεραπεία περιποίησης θέλησε να δοκιμάσει η Ιωάννα Μαλέσκου, με πρωταγωνιστές τα σαλιγκάρια.

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή «Love It» έδειξε στους τηλεθεατές τη δύναμη των σαλιγκαριών στην ενυδάτωση. Για αυτό, η λαμπερή παρουσιάστρια δέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της μία αισθητικό και τα «κατοικίδιά» της, τα οποία δεν ήταν άλλα από σαλιγκάρια.

Τα συγκεκριμένα υπερμεγέθη σαλιγκάρια κατάγονται από την Αφρική και η βλέννα τους είναι θαυματουργή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, λοιπόν, έπαιξε τον ρόλο του μοντέλου. Ξάπλωσε στο ειδικό κρεβάτι και αφέθηκε στις ευεργετικές ιδιότητες τεσσάρων, ζωντανών σαλιγκαριών, τα οποία έκαναν βόλτα στο όμορφο πρόσωπό της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μουσιούττας: «Για πρώτη φορά το σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων θα αναγνωρίζει προβλήματα ΑμεΑ»

Μουσιούττας: «Για πρώτη φορά το σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων θα αναγνωρίζει προβλήματα ΑμεΑ»

Με τις τροποποιήσεις του 2025 η θεσμοθετημένη σύνταξη μέσω της ειδικής παροχής έγινε ρεαλιστικά εφικτή για περισσότερους συμπολίτες μας και συνεχίζεται η ενημέρωση για άτομα με θαλασσαιμία για κάθε δικαίωμα που τους ανήκει με το ίδιο πνεύμα να διαπνέει και τη μεγάλη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, είπε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας.

BEST OF TOTHEMAONLINE