Πρώην παίκτρια του GNTM 2 παντρεύτηκε και περιμένει το πρώτο της παιδί!

Πρώην παίκτρια του GNTM 2 παντρεύτηκε και περιμένει το πρώτο της παιδί!

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμο – Ποιες συμπαίκτριες της βρέθηκαν εκεί; 

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής διανύει το όμορφο μοντέλο που πριν τη συμμετοχή της στο GNTM, πήρε και τον τίτλο της Miss Ελλάς.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων, ενώ ο έντονος της χαρακτήρας ήταν κάτι που σχολιαζόταν συνεχώς.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE