Σωτήρια επέμβαση ναυαγοσωστών - Έσωσαν τη ζωή ηλικιωμένου που κόντεψε να πνιγεί

Σωτήρια επέμβαση ναυαγοσωστών - Έσωσαν τη ζωή ηλικιωμένου που κόντεψε να πνιγεί

Σωτήρια ήταν η επέμβαση των ναυαγοσωστών σε παραλία της Πάφου σήμερα (16/10). 

Κοντά στις 12 το μεσημέρι, ναυαγοσώστης έκανε περιπολία σε παραλιακό πεζόδρομο, όπου εντόπισε λουόμενο τουρίστα ηλικίας περίπου 70 χρόνων να βυθίζεται στο νερό.

Σύμφωνα με τον «Επαρχιακό Ναυαγοσωστικό 'Ομιλο "Κινύρα" Πάφου» η παρατηρητικότητα και η πρόληψη σώζει ζωές, αφού «άμεσα ο ναυαγοσώστης σε συνεργασία με ιδιωτική εταιρεία Water Sports ρυμούλκησαν τον πάσχοντα στη στεριά όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες», σώζοντάς του ουσιαστικά τη ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Οι δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρίας Άνγκελα Ολγκίν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, αποτυπώνουν με σαφήνεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό: ούτε σε αδιέξοδο, ούτε όμως και σε τροχιά ουσιαστικής επανεκκίνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE