Η Αίγυπτος εκφράζει αλληλεγγύη προς την Ελλάδα για τις καταστροφικές πλημμύρες

Η Αίγυπτος εκφράζει αλληλεγγύη προς την Ελλάδα για τις καταστροφικές πλημμύρες

Την πλήρη αλληλεγγύη της εξέφρασε η Αίγυπτος προς την Ελλάδα για τις καταστροφικές πλημμύρες.  

 
«Το αιγυπτιακό Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη της Αιγύπτου προς τη φίλη κυβέρνηση και τον λαό της Ελλάδας μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώνονται στη χώρα, και οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα τον εκτοπισμό δεκάδων ανθρώπων, προκαλώντας παράλληλα σημαντικές υλικές ζημιές», τονίζει στην ανακοίνωσή του το αιγυπτιακό ΥΠΕΞ. 
 
«Η Αίγυπτος επιβεβαιώνει ότι στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας στην αντιμετώπιση αυτών των πλημμυρών και των απωλειών που άφησαν πίσω τους, εκφράζοντας εμπιστοσύνη στην ικανότητα της Ελλάδας και του λαού της να ξεπεράσουν αυτές τις συνθήκες και να περιορίσουν τις επιπτώσεις τους», καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ενδιάμεσος χώρος στο χείλος της αποσύνθεσης: Παιχνίδια ισχύος του Νικόλα και οι φυγόκεντρες τάσεις

Ο ενδιάμεσος χώρος στο χείλος της αποσύνθεσης: Παιχνίδια ισχύος του Νικόλα και οι φυγόκεντρες τάσεις

Ο ενδιάμεσος χώρος βρίσκεται σήμερα στη πιο ασταθή και συγκεχυμένη φάση της μετα-κρίσης εποχής. Τα κόμματα του κέντρου δεν μονομαχούν πλέον για κυριαρχία- μονομαχούν για επιβίωση. Η ενότητα που κάποτε έδινε στο κέντρο το ρόλο του ρυθμιστή έχει διαλυθεί, αφήνοντας έναν χώρο γεμάτο αμφιβολίες, προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτική κόπωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE