Πώς πρέπει να χορηγούνται τα άλλα εμβόλια της εφηβείας σε σχέση με αυτό του κορωνοϊού; - BINTEO

Πώς πρέπει να χορηγούνται τα άλλα εμβόλια της εφηβείας σε σχέση με αυτό του κορωνοϊού; - BINTEO

Η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου υπενθυμίζει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοιού μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παιδίατρος, Έλλη Σιάμα, η οποία πρωταγωνιστεί στο βίντεο αυτό τονίζει ότι ο εμβολιασμός κατά του covid-19 δεν επηρεάζει τη χορήγηση των άλλων εμβολίων της εφηβικής ηλικίας (HPV, διφθερίτιδας, τετάνου, μηνιγγίτιδας κλπ).

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι τα εμβόλια μπορούν να χορηγηθούν με διαφορά λίγων ημερών ή ακόμα και ταυτόχρονα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE