Πώς πρέπει να χορηγούνται τα άλλα εμβόλια της εφηβείας σε σχέση με αυτό του κορωνοϊού; - BINTEO

Πώς πρέπει να χορηγούνται τα άλλα εμβόλια της εφηβείας σε σχέση με αυτό του κορωνοϊού; - BINTEO

Η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου υπενθυμίζει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοιού μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παιδίατρος, Έλλη Σιάμα, η οποία πρωταγωνιστεί στο βίντεο αυτό τονίζει ότι ο εμβολιασμός κατά του covid-19 δεν επηρεάζει τη χορήγηση των άλλων εμβολίων της εφηβικής ηλικίας (HPV, διφθερίτιδας, τετάνου, μηνιγγίτιδας κλπ).

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι τα εμβόλια μπορούν να χορηγηθούν με διαφορά λίγων ημερών ή ακόμα και ταυτόχρονα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.