Πάτρα: Σε καλή μεριά - Εδώ πήγαν 85.000 από τον ΤΖΟΚΕΡ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σε καλή μεριά - Εδώ πήγαν 85.000 από τον ΤΖΟΚΕΡ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το προφίλ της νικήτριας που τα κέρδισε.

Μπορεί τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ του τζόκερ να "έπεσαν" κάπου στην Πατησίων, όμως τόσο η Πάτρα όσο και η Ναύπακτος είχαν τους δικούς τους τυχερούς, καθώς βρέθηκαν δύο άτομα απο τα 11 συνολικά, που κερδίζουν από 85.360,46 ευρώ, καθώς έπιασαν το 5άρι του Τζοκερ.

Τα τυχερά δελτία της 2ης κατηγορίας παίχτηκαν στη Ναύπακτο στο πρακτορείο της Αναγνωστοπούλου Ελένης (Αθηνών 90 και Πιτσουλα) και στην Πάτρα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην κυρία Παναγιώτα Μελισσαροπούλου (Αγίου Ανδρέου 55-59).

Οι άνθρωποι του πρακτορείου μίλησαν στο thebest.gr σκιαγραφώντας το προφίλ του νικήτή, διαφυλάττοντας ωστόσο την ανωνυμία της πελάτισσάς τους.

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο πρακτορείο έχει ξαναπέσει πεντάρι στο τζόκερ με τους τυχερούς παίκτες να παίρνουν χιλιάδες ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE