ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ύποπτο αντικείμενο κάτω από όχημα στην Λεμεσό - Σε συναγερμό η Αστυνομία

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ύποπτο αντικείμενο κάτω από όχημα στην Λεμεσό - Σε συναγερμό η Αστυνομία

Σε κινητοποίηση οι Αρχές στην Λεμεσό μετά από τηλεφώνημα για ύποπτο αντικείμενο γύρω στις 8:30 το πρωί της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το αντικείμενο εντοπίστηκε κάτω από όχημα στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, όπου πολίτης το εντόπισε και κάλεσε τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας όπου απέκλεισαν την σκηνή καθώς και πυροτεχνουργός ο οποίος διενεργεί εξετάσεις.
Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE