Υπόθεση κατοχής παράνομου μέσου παγίδευσης πτηνών διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση κατοχής παράνομου μέσου παγίδευσης πτηνών διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση κατοχής παράνομου μέσου παγίδευσης πτηνών και κατοχή προστατευόμενων πτηνών κατά παράβαση του περί διαχείρισης άγριων πτηνών και θηραμάτων Νόμου, διερευνά η Αστυνομία.   

Σύμφωνα με  ανακοίνωση της  Αστυνομίας στην περιοχή Κουνιέρης έδαφος της περιοχής Κελοκέδαρα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν αυτοκίνητο 29χρονου. Ακολούθως σε έρευνα που έγινε στο όχημα του, βρέθηκε ένα δίχτυ παγίδευσης πουλιών και ένα μεταλλικό κλουβί με τρεις καρδερίνες.

Τα πιο πάνω παρελήφθησαν ως τεκμήρια και αφού φωτογραφήθηκαν παραδόθηκαν στην Υπηρεσία Θήρας για να αφεθούν ελεύθερα. 

Σε μεταγενέστερο στάδιο αναμένεται η έκδοση εξώδικου προστίμου στον παραβάτη. 

Ακόμη θα γίνει περαιτέρω εξέταση των πτηνών και ανάλογα με το είδος τους θα είναι και το εξώδικο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE