Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της 30χρονης Κατερίνας

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της 30χρονης Κατερίνας

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 30χρονης Κατερίνας Πεκρή από την Πάφο, η οποία έχασε τη ζωή της το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε το πρωί της Δευτέρας από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ενώ από τη σορό της λήφθηκαν δείγματα τα οποία στάλθηκαν για εξειδικευμένες εξετάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι η 30χρονη μετέβη σε κωματώδη κατάσταση στις 7 Οκτωβρίου μετά από χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε σε Ιδιωτική Κλινική.

Η οικογένεια της 30χρονης έχει ήδη προχωρήσει σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια καθώς όπως ανέφεραν πρόκειται για μία εγχείρηση ρουτίνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE