Έβαλαν στο μάτι έπαυλη στην Πάφο - Σούφρωσαν χρυσό δακτυλίδι, χρήματα και ρολόι 3 χιλ. ευρώ

Έβαλαν στο μάτι έπαυλη στην Πάφο - Σούφρωσαν χρυσό δακτυλίδι, χρήματα και ρολόι 3 χιλ. ευρώ

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας με λεία χρήματα, ρολόι και χρυσαφικά διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, χθες στις 22:30 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας από 50χρονο, που διαμένει σε έπαυλη ότι ενώ απουσίαζε από την κατοικία του, αυτή διαρρήχθηκε .

Από τη διάρρηξη κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, το οποίο βρίσκονταν σε γυναικείο πορτοφόλι, ένα χρυσό δαχτυλίδι και ένα ρολόι αξίας 3.000 ευρώ, όλα συνολικής αξίας 3.800 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις δεν εντοπίστηκε οποιαδήποτε παραβίαση, ενώ στην κατοικία υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού, το οποίο ωστόσο ήταν εκτός λειτουργίας.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE