ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 25χρονος για διάρρηξη -Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 25χρονος για διάρρηξη -Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον Pritpal Singh, από την Ινδία, 25 ετών, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκε στις 16/05/2021 στην Αραδίππου.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, στο τηλέφωνο 24-804560 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE