«Δεν ήθελα να το κάνω στην αρχή αλλά επείσαν με» - Όσα είπε πολίτης έξω από το Κέντρο Υγείας στα Λατσιά

«Δεν ήθελα να το κάνω στην αρχή αλλά επείσαν με» - Όσα είπε πολίτης έξω από το Κέντρο Υγείας στα Λατσιά

Σε χαμηλά επίπεδα κινείται η προσέλευση του κόσμου στο Κέντρο Υγείας στα Λατσιά  το πρωί της Τρίτης (19/10) τόσο για την τρίτη όσο και για τις πρώτες δύο δόσεις του εμβολίου.

Ωστόσο η διαδικασία συνεχίζεται με σταθερό ρυθμό παρατηρώντας νεαρούς να προχωρούν, έστω και μετά από καιρό, στον εμβολιασμό με την πρώτη δόση.

Πολίτης έκανε δηλώσεις στο ThemaOnline, αναφέροντας πως δεν ήθελε εξ αρχής να εμβολιαστεί αλλά τώρα πήρε τη μεγάλη απόφαση να το κάνει αφού επηρεάστηκε από αυτούς που νοσούν.

«Ήρθα για την πρώτη δόση, αποφάσισα να το κάνω, δεν ήθελα να το κάνω στην αρχή αλλά επείσαν με», είπε συγκεκριμένα.

Όσο αφορά τον λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση να εμβολιαστεί ανέφερε πως πείστηκε από όσα βλέπει καθημερινά να εξελίσσονται με την πανδημία και κυρίως από τις νοσηλείες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE