Νέα σεισμική δόνηση στην Κρήτη - Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους

Νέα σεισμική δόνηση στην Κρήτη - Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους

Αμείωτη συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου. Συγκεκριμένα, στις 05:44 το πρωί της Τετάρτης, μια νέα σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στο Ηράκλειο και σε άλλες περιοχές της Κρήτης.

Ο σεισμος - σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών - είχε ένταση 4,3 βαθμούς της Κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε 5 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Αρκαλοχωρίου, ενώ το εστιακό βάθος ήταν στα 11,7 χιλιόμετρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ώρες στην συγκεκριμένη πολύπαθη περιοχή της Κρήτης σημειώθηκαν άλλες δύο δονήσεις μεγέθους άνω των 3 Ρίχτερ, αλλά και άλλες μικρότερες δονήσεις.

Ο σεισμός, όπως ήταν λογικό, ανησύχησε τους ήδη ταλαιπωρημένους κατοίκους της περιοχής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE