Νέα σεισμική δόνηση στην Κρήτη - Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους

Νέα σεισμική δόνηση στην Κρήτη - Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους

Αμείωτη συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου. Συγκεκριμένα, στις 05:44 το πρωί της Τετάρτης, μια νέα σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στο Ηράκλειο και σε άλλες περιοχές της Κρήτης.

Ο σεισμος - σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών - είχε ένταση 4,3 βαθμούς της Κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε 5 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Αρκαλοχωρίου, ενώ το εστιακό βάθος ήταν στα 11,7 χιλιόμετρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ώρες στην συγκεκριμένη πολύπαθη περιοχή της Κρήτης σημειώθηκαν άλλες δύο δονήσεις μεγέθους άνω των 3 Ρίχτερ, αλλά και άλλες μικρότερες δονήσεις.

Ο σεισμός, όπως ήταν λογικό, ανησύχησε τους ήδη ταλαιπωρημένους κατοίκους της περιοχής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE