Βίκτωρας Παπαδόπουλος: Ανήμερα των γενεθλίων του, επισκέφθηκε τον τάφο της μητέρας του! (Φώτο)

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: Ανήμερα των γενεθλίων του, επισκέφθηκε τον τάφο της μητέρας του! (Φώτο)

«Μου λείπεις μάνα … μεγαλώνει ο πόνος με το πέρασμα του χρόνου …»

Ήταν 10 Νοεμβρίου του 2020, όταν η μητέρα του Βίκτωρα Παπαδόπουλου, Δέσπω, έφυγε απ’ τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος όλη την οικογένεια του.

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν αρκετά δεμένος με τη μητέρα του, ενώ σήμερα Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου ανήμερα των γενεθλίων του επισκέφθηκε τον τάφο της για να της αφήσει λίγα λουλούδια.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE