Βίκτωρας Παπαδόπουλος: Ανήμερα των γενεθλίων του, επισκέφθηκε τον τάφο της μητέρας του! (Φώτο)

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: Ανήμερα των γενεθλίων του, επισκέφθηκε τον τάφο της μητέρας του! (Φώτο)

«Μου λείπεις μάνα … μεγαλώνει ο πόνος με το πέρασμα του χρόνου …»

Ήταν 10 Νοεμβρίου του 2020, όταν η μητέρα του Βίκτωρα Παπαδόπουλου, Δέσπω, έφυγε απ’ τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος όλη την οικογένεια του.

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν αρκετά δεμένος με τη μητέρα του, ενώ σήμερα Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου ανήμερα των γενεθλίων του επισκέφθηκε τον τάφο της για να της αφήσει λίγα λουλούδια.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE