Στο στόχαστρο ΚΟΠ, ΚΟΑ και Σύνδεσμος Διαιτητών - Άγνωστοι βανδάλισαν με συνθήματα τους τοίχους

Στο στόχαστρο ΚΟΠ, ΚΟΑ και Σύνδεσμος Διαιτητών - Άγνωστοι βανδάλισαν με συνθήματα τους τοίχους

Συνθήματα στα γραφεία της ΚΟΠ, τα κτίρια του ΚΟΑ και τον Συνδεσμο Διαιτητών έγραψαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της χθεσινής (19/10) νύχτας.

«Όποιος παίζει με τον ΑΠΟΕΛ καίγεται», έγραψαν οι νυχτοβάτες που «χτύπησαν» στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Δείτε φωτογραφίες από την ΚΟΠ:

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες άγνωστοι έγραψαν συνθήματα πάνω στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποια σύλληψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE