GNTM: Πυρ και μανία με μοντέλο η Ζενεβιέβ – Αυτό δεν μου έχει συμβεί ξανά

GNTM: Πυρ και μανία με μοντέλο η Ζενεβιέβ – Αυτό δεν μου έχει συμβεί ξανά

Ακόμη μία δοκιμασία αποχώρησης παρακολουθήσαμε στο GNTM. Το βράδυ της Τρίτης (19/10) τα 15 μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ένα set μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Αργύρη Αγγέλου παίζοντας σε μια δραματική σαπουνόπερα.

Το αποτέλεσμα άλλους τους δικαίωσε και άλλους τους κατέρριψε.

Ανάμεσα σε όσους δεν άκουσαν καλά λόγια από τους κριτές ήταν και ο Θοδωρής.

Ο 32χρονος έπρεπε να δείξει ωραιοπάθεια αλλά δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στο ζητούμενο και η Ζενεβιέβ Μαζαρί τον «στόλισε».

«Δεν ένιωθες καλά στο concept και με το πουκάμισο. Πιστεύεις ότι όπου πας, θα έχεις λόγο τι θα βάλεις; Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν μπόρεσες να αντιληφθείς που είναι ο φωτογράφος αλλά και τον ηθοποιό με τον οποίο συνεργαζόσουν. Δεν το κάνεις αυτό. Είχα στρεσαριστεί πολύ μαζί σου. Αυτό δεν μου έχει συμβεί ξανά», του είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE