Έκρηξη από επίθεση σε αμερικανικό στρατιωτικό φυλάκιο στην νότια Συρία

Έκρηξη από επίθεση σε αμερικανικό στρατιωτικό φυλάκιο στην νότια Συρία

Ένα αμερικανικό στρατιωτικό φυλάκιο στη νότια Συρία έγινε στόχος επίθεσης χθες, αλλά δεν υπάρχουν αναφορές για Αμερικανούς θύματα από την έκρηξη, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Reuters.

 
Οι αξιωματούχοι, μιλώντας υπό τον όρο να μην κατονομαστούν, ανέφεραν ότι είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί ποιος ευθύνεται για την επίθεση. Ένας από τους αξιωματούχους είπε ότι πιστεύεται ότι επρόκειτο για επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος.
 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.