Απειλούσε γυναίκα κατάδικου και ζητούσε 4500 ευρώ – Χειροπέδες σε 29χρονο Ελληνοκύπριο

Απειλούσε γυναίκα κατάδικου και ζητούσε 4500 ευρώ – Χειροπέδες σε 29χρονο Ελληνοκύπριο

Υπόθεση απειλών εναντίον 35χρονης διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα , 35χρονη κατήγγειλε στις Αρχές ότι μεταξύ των ημερομηνιών 9 με 15 Οκτωβρίου άνδρας μετέβη στην οικία της και την απειλούσε.

Ο 29χρονος Ελληνοκύπριος απαιτούσε από την 35χρονη γυναίκα να του δώσει το ποσό των 4500 ευρώ που όπως της έλεγε του χρωστούσε ο σύζυγος της. Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της 35χρονης εκτίει ποινή φυλάκισης για υπόθεση ναρκωτικών.

Μέλη της Αστυνομίας εξασφάλισαν ένταλμα σύλληψης εναντίον του 29χρονου όπου χθες Τετάρτη 20 Οκτωβρίου το απόγευμα τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE