Έφθασε το φάρμακο για την μικρή Άσια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έφθασε το φάρμακο για την μικρή Άσια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτογραφία με το κουτί της Zolgensma δίπλα από την μικρή Άσια ανέβασε στο Facebook η ομάδα στήριξης της μικρής τ/κ Άσια που πάσχει από την ασθένεια SMA και θα δεχθεί την θεραπεία στο Μακάριο νοσοκομείο.

 

Στην ομάδα στήριξης «Αsya Bebek» κάτω από την φωτογραφία αναγράφεται: «Από αυτή τη στιγμή εμείς λαμβάνουμε το φάρμακό μας. Μακάρι να παραχωρηθεί σε κάθε οικογένεια που ονειρεύεται θεραπεία και σε κάθε μωρό που αντιστέκεται. Πιστέψτε, είναι σαν να ζούμε ένα όνειρο ακόμα. Σας αγαπάμε».

Η μικρή Άσια Πολατλί που πάσχει από νωτιαία μυϊκή δυστροφία (SMA) είχε θεραπευτική αγωγή με χάπια στις 22 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο Şehir της ‘Αγκυρας. Στις 27 Σεπτεμβρίου, μέσω Ελλάδας, έφτασε στην Κύπρο και μεταφέρθηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο, όπου της είχαν γίνει οι απαραίτητες προκαταρκτικές εξετάσεις για να μπορέσει να δεχθεί την θεραπεία με το συγκεκριμένο φάρμακο.

Τα έξοδα της θεραπείας της μικρής Άσια έχει αναλάβει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE