Μυθική γκάφα καναλιού: Στον χάρτη για τον καιρό έπαιζε ταινία ενηλίκων -ΒΙΝΤΕΟ

Μυθική γκάφα καναλιού: Στον χάρτη για τον καιρό έπαιζε ταινία ενηλίκων -ΒΙΝΤΕΟ

Μερακλής αποδείχθηκε ο υπεύθυνος των γραφικών στο ειδησεογραφικό δίκτυο KREM της Ουάσιγκτον.

Την Κυριακή το απόγευμα λοιπόν, στις 18:30 το συγκεκριμένο κανάλι έδινε τις προβλέψεις του για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν στις ΗΠΑ, με την Μισέλ Μπρος να είναι σε πρώτο πλάνο.

Ούτε αυτή, αλλά ούτε και η άλλη παρουσιάστρια που βρισκόταν στο στούντιο είχαν αντιληφθεί τι γινόταν στο backround.

Σε ένα παράθυρο δίπλα από τον χάρτη, έπαιζαν σκηνές από ταινία ενηλίκων για 13 ολόκληρα δευτερόλεπτα.

Αργότερα, το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το περιστατικό.

Δείτε εδώ το βίντεο

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.