ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν έχουν τελειωμό τα σκάνδαλα στα κατεχόμενα - Νέο ροζ βίντεο από συνεργάτη του Ντενκτάς

Δεν έχουν τελειωμό τα σκάνδαλα στα κατεχόμενα - Νέο ροζ βίντεο από συνεργάτη του Ντενκτάς

Νέο ροζ σκάνδαλο ξέσπασε στα κατεχόμενα, με τον καταζητούμενο αρχιμαφιόζο, Σεντάτ Πέκερ να απειλεί δημόσια ότι θα προχωρήσει σε δημοσιοποίηση κι άλλων βίντεο στο επόμενο διάστημα.

Πρωταγωνιστής του νέου βίντεο είναι ο Τουζούν Τουναλί, ο οποίος είναι βοηθός γραμματέας και στέλεχος του κόμματος του Σερντάρ Ντενκτάς.

Το εν λόγω βίντεο αναρτήθηκε στο Twitter από τον λογαριασμό «Deli Cavus» και δείχνει τον Τουναλί σε προσωπικές στιγμές με άγνωστη γυναίκα μέσω διαδικτύου.

 

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιοποίηση ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον απερχόμενο «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ, οδήγησε σε πολιτική κρίση.

Το τελευταίο διάστημα ο Πέκερ, που έχει αυτοεξοριστεί κυνηγημένος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με συνεχή βίντεο στο Youtube εκτοξεύει βαριές κατηγορίες εναντίον πολιτικών του κόμματος του Ερντογάν, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων, για συνέργεια σε φόνους και βιασμούς, εμπλοκή σε εμπόριο ναρκωτικών, κατάχρηση εξουσίας και πολλά άλλα, τα οποία έχουν απασχολήσει πρωτοσέλιδα του τουρκικού Τύπου.

Ο δημοσιογράφος Ερκ Ατζαρέρ ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε στα κατεχόμενα την ύπαρξη του ροζ βίντεο, που οδήγησε σε παραίτηση τον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους και στενό συνεργάτη του Ερσίν Τατάρ. Μ’ αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα ο Ατζαρέρ αποκάλυψε πως είδε τα πλάνα από το επίμαχο βίντεο, κάνοντας λόγο για άσχημα γεγονότα που διαδραματίζονται και αφορούν πολιτικά πρόσωπα στα κατεχόμενα, αλλά δεν έρχονται ποτέ στο φως της δημοσιότητας.

Τα ΜΜΕ στην Τουρκία και στα κατεχόμενα διερωτώνται πλέον ποιο θα είναι το επόμενο πολιτικό πρόσωπο που θα «κάψει» ο καταζητούμενος, που φαίνεται πως έχει «απασφαλίσει».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top