Σε συναγερμό η Λιμενική Αστυνομία - Εντοπίστηκε πλοιάριο με παράνομους μετανάστες

Σε συναγερμό η Λιμενική Αστυνομία - Εντοπίστηκε πλοιάριο με παράνομους μετανάστες

Νέο κύμα μεταναστών αφίχθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα εντοπίστηκαν δύο στόχοι στη θαλάσσια περιοχή του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας.

Ακολούθως απέπλευσε σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας ενώ στο πλαίσιο των ερευνών εντόπισε σε παραλιακή περιοχή του Κάτω Πύργου συνολικά 41 παράτυπους μετανάστες, εκ των οποίων 24 άνδρες, 7 γυναίκες και 10 ανήλικα παιδιά - ανάμεσα τους και 3 βρέφη.

Στην συνέχεια θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες για την μεταφορά των 41 παράτυπων μεταναστών σε δομή φιλοξενίας στο Πουρνάρα ως αιτητές πολιτικού ασύλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας και από περαιτέρω εξετάσεις φέρεται οι 41 παράτυποι μετανάστες να αφίχθησαν με δύο σκάφη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.