ΕΛΛΑΔΑ

Μόνο στρατιωτική παρέλαση την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και αυστηρά μέχρι 60 λεπτά

Μόνο στρατιωτική παρέλαση την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και αυστηρά μέχρι 60 λεπτά

Μόνο στρατιωτική θα είναι η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr δεν θα παρελάσουν πολιτικά τμήματα (σύλλογοι, μαθητές κτλ), και η διάρκεια της παρέλασης δεν θα υπερβαίνει τα 60 λεπτά.

Τα παραπάνω προβλέπονται σε εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών.

Στοιχεία «φωτιά» για τη Βόρεια Ελλάδα

Λίγες ώρες πριν από την απόφαση της Περιφέρειας για την παρέλαση την 28η Οκτωβρίου, στοιχεία «φωτιά» για τη Βόρεια Ελλάδα έδωσε για τον κορονοϊό η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα. Οι περισσότεροι ασθενείς με κορoνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα (21/10) στα νοσοκομεία της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, είναι ανεμβολίαστοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Μίνα Γκάγκα.

Όπως η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας ανέφερε, τα κρούσματα στη χώρα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ ήταν πάλι αρκετά, 3.407 συγκεκριμένα, με 703 κρούσματα στην Αττική και 496 στη Θεσσαλονίκη. Εκφράζοντας την ανησυχία της για αυτά τα δεδομένα, νούμερα έδειξε σε γράφημα πως είναι η κατάσταση συγκεκριμένα στα νοσοκομεία της 3ης- 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης.

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top