Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Πρόκειται για την Batoul Zarour, η οποία ελλείπει από τις 10.00 το βράδυ της Κυριακής, 17 Οκτωβρίου, 2021, από το χώρο διαμονής της στη Λεμεσό.
Αυτή περιγράφεται ως ύψους 1.60μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους. Κατά την αναχώρησή της φορούσε κίτρινη κοντομάνικη φανέλα και μπλε μακρύ παντελόνι.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις