ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκαλεί Έκτακτο Συνέδριο για την αναβολή των εκλογών ο Μαρίνος Σιζόπουλος - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκαλεί Έκτακτο Συνέδριο για την αναβολή των εκλογών ο Μαρίνος Σιζόπουλος - ΒΙΝΤΕΟ

Έκτακτο Εκλογικό Συνέδριο ανακοίνωσε ο Μαρίνος Σιζόπουλος για την ερχόμενη Κυριακή.

Σεβόμενος την απόφαση του δικαστηρίου για αναστολή της πραγματοποίησης του Τακτικού Συνεδρίου και της Εκλογικής Διαδικασίας μετά την προσφυγή μελών του κόμματος, θα ήθελα να πληροφορήσω τα μέλη της ΕΔΕΚ, ότι το Τακτικό Παγκύπριο Εκλογικό Συνέδριο αναβάλλεται.

Με βάση το άρθρο 30 παράγραφος 2 του καταστατικού, ως Πρόεδρος του Κόμματος, συγκαλώ Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο το οποίο θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 η ώρα 9.45π.μ. στο ξενοδοχείο Hilton (πρώην Hilton Park), για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα και να καθοριστεί η μελλοντική πορεία.

Κάνω έκκληση στα μέλη του κόμματος για μαζική συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου. Παράλληλα απευθύνω ανοικτή πρόσκληση στον τέως Πρόεδρο του κόμματος κ. Γιαννάκη Ομήρου, στα μέλη που προσέφυγαν στο δικαστήριο καθώς και όσα μέλη αμφισβητούν την εγκυρότητα του μητρώου μελών να προσέλθουν στο Συνέδριο και να καταθέσουν στο πλαίσιο μίας δημόσιας, διαφανούς και δημοκρατικής διαδικασίας τις απόψεις τους.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top