Τον τσάκωσαν με πλαστό rapid test στο οδόφραγμα - Ενώπιον Δικαστηρίου ο 39χρονος

Τον τσάκωσαν με πλαστό rapid test στο οδόφραγμα - Ενώπιον Δικαστηρίου ο 39χρονος

Γύρω στις 2.30μ.μ. σήμερα, 39χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, ενώ βρισκόταν στο οδόφραγμα Λεύκας - Απλικίου, για μετάβαση του στις κατεχόμενες περιοχές, παρουσίασε έντυπο έγγραφο με αποτέλεσμα rapid test, για το οποίο ηγέρθηκαν υποψίες ότι ήταν πλαστό.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE