Τον τσάκωσαν με πλαστό rapid test στο οδόφραγμα - Ενώπιον Δικαστηρίου ο 39χρονος

Τον τσάκωσαν με πλαστό rapid test στο οδόφραγμα - Ενώπιον Δικαστηρίου ο 39χρονος

Γύρω στις 2.30μ.μ. σήμερα, 39χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, ενώ βρισκόταν στο οδόφραγμα Λεύκας - Απλικίου, για μετάβαση του στις κατεχόμενες περιοχές, παρουσίασε έντυπο έγγραφο με αποτέλεσμα rapid test, για το οποίο ηγέρθηκαν υποψίες ότι ήταν πλαστό.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE