Πήγαν να βρουν τον 41χρονο για να λύσουν τις διαφορές τους - Έτσι έγινε το άγριο φονικό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 41χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Το αιματηρό περιστατικό στο Πέραμα είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 16χρονου που ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ την ίδια ηλικία έχει και ο συνοδηγός που δέχτηκε τη βολίδα στο χέρι. Ο επιβάτης που κατάφερε να διαφύγει είναι 15 ετών.
Όλα ξεκίνησαν όταν στη λεωφόρο Θηβών, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το λευκό αυτοκίνητο με τους τρεις επιβαίνοντες και επειδή το θεώρησαν ύποπτο, έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει.
Εκείνος όμως δεν υπάκουσε και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη από τη Θηβών, συνεχίστηκε στο Χαϊδάρι και κατέληξε στις οδούς Φρίξου και Ιωνίας στο Πέραμα, όπου και τελείωσε με τραγικό τρόπο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




