ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με Έλληνα υποπλοίαρχο που βρέθηκε νεκρός στην Κύπρο – Το μαχαίρι στην καρδιά και η 'σκηνοθεσία' - BINTEO

Θρίλερ με Έλληνα υποπλοίαρχο που βρέθηκε νεκρός στην Κύπρο  – Το μαχαίρι στην καρδιά και η 'σκηνοθεσία' - BINTEO

Η μητέρα του 29χρονου υποπλοιάρχου, Βαγγέλη Φραγκούλη, που βρέθηκε νεκρός στην Κύπρο, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» για τις περίεργες συνθήκες και τις παραλείψεις γύρω από τον θάνατό του.

Η υπόθεση – θρίλερ, με θύμα τον Έλληνα αξιωματικό του εμπορικού ναυτικού, ο οποίος γεννήθηκε στον Πόρο βρέθηκε στο επίκεντρο της εκπομπής.

Ο Βαγγέλης Φραγκούλης εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, μέσα στην αποθήκη που νοίκιαζε στην οδό Ηφαίστου 10Α, στη Λεμεσό Κύπρου.

Στην καρδιά του ήταν καρφωμένο το καταδυτικό του μαχαίρι. Λίγες ώρες πριν διασκέδαζε με την παρέα του το δίπλωμα που πήρε στην ελεύθερη κατάδυση.Τον υποπλοίαρχο εντόπισε νεκρό ο αδελφός του, που τον αναζητούσε. Ήταν καθισμένος στο αυτοκίνητο-αντίκα που αναπαλαίωνε μέσα στο γκαράζ – αποθήκη, στη δεξιά πλευρά, στη θέση του οδηγού (σ.σ. στην Κύπρο τα οχήματα είναι δεξιοτίμονα).

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το δεξί του χέρι ήταν ακουμπισμένο στην πόρτα του οδηγού σαν να πηγαίνει βόλτα, ενώ φορούσε τα γυαλιά ηλίου του.

Λίγη ώρα νωρίτερα μεθυσμένος όπως ήταν από το πάρτι, πήγε στο σπίτι της φίλης του να ζητήσει εξηγήσεις γιατί πίστευε ότι κάποιος άλλος άνδρας είχε μπει στη ζωή της.

Τα σενάρια για το ποιος ή ποιοι θέλησαν να βλάψουν τον 29χρονο καπετάνιο, είναι πολλά. Ο τόπος του εγκλήματος «δείχνει» ένα καλοστημένο σκηνικό, που οι Αρχές αγνοήσαν, όπως καταγγέλλεται.

Αντί να ερευνήσουν σε βάθος τον τόπο του εγκλήματος και να καλέσουν τον ιατροδικαστή, βιάστηκαν να «βαφτίσουν» το συμβάν ως αυτοκτονία.

«Σκηνοθέτησαν το τέλος του…»
Η μητέρα του, Νεκταρία Βλάχου, περιγράφει τα όσα αντίκρισε στο γκαράζ εκείνη τη μοιραία ημέρα.

Υπάρχει μία και μοναδική είσοδος στο χώρο και δεν θα μπορούσε κανείς να μπει από κάπου αλλού. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια η πρόσβαση εκεί ήταν εύκολη, ακόμα και χωρίς να είχε κάποιος τα κλειδιά. Αρκεί να γνώριζε σε ποιο σημείο ήταν ο σύρτης για να τον ανοίξει.

«Είναι μία αποθήκη την οποία συνεχίζω να νοικιάζω γιατί ελπίζω να έρθει η αστυνομία, έστω και τώρα να κάνει την έρευνα που πρέπει», ανέφερε. Έδειξε στο συνεργείο της εκπομπής το αυτοκίνητο – αντίκα μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο 29χρονος γιος της.

«Το παιδί μου πρέπει να το τοποθέτησαν στη συγκεκριμένη θέση φροντίζοντας να καθαρίσουν το αυτοκίνητο. Περίμενα να έρθει ο ιατροδικαστής να κάνει αυτοψία στη σκηνή του εγκλήματος. Από τις φωτογραφίες και μόνο αποφάσισε ότι ο γιος μου αυτοκτόνησε. Ο ίδιος ιατροδικαστής έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και είναι κατηγορούμενος για άλλη υπόθεση», είπε συναισθηματικά φορτισμένη.

Η ίδια προχώρησε σε αναπαράσταση της σκηνής του εγκλήματος και έδωσε έμφαση στα σημεία – «κλειδιά» της υπόθεσης, που «μιλούν» για δολοφονία.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Πηγή: εκπομπή «Φως στο τούνελ»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top