Απέραντη θλίψη: 'Έφυγε σε ηλικία 49 ετών ο δικηγόρος Χάρης Φωτίου

Απέραντη θλίψη: 'Έφυγε σε ηλικία 49 ετών ο δικηγόρος Χάρης Φωτίου

Θλίψη σκόρπισε ο χαμός του 49χρονου δικηγόρου Χάρη Φωτίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

Σε ανακοίνωση του ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος αναφέρει:

Με βαθιά θλίψη αναγγέλλουμε το θάνατο του συνάδελφου μας Χάρη Φωτίου, ο οποίος απεβίωσε χθες 22/10/21 σε ηλικία 49 ετών.

Εκ της Επιτροπής του Δ.Σ ΠΑΦΟΥ.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Χάρη Φωτίου θα ψαλεί την ερχόμενη Τετάρτη 27/10 στις 14:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στην κοινότητα Τραχυπέδουλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE