Xειροπέδες σε 26χρονο - Έστειλε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων σε άλλα άτομα

Xειροπέδες σε 26χρονο - Έστειλε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων σε άλλα άτομα

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε από την EUROPOL, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, προχώρησαν σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός πρόσωπου.

Πρόκειται για νεαρό άντρα ηλικίας 26 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψης του 26χρονου, προηγήθηκε έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία όπου διαμένει, μετά από πληροφορία, ότι συγκεκριμένος κάτοχος/χρήστης λογαριασμού πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, κατέχει ή/και παράγει ή/και διανέμει υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Στην κατοχή του 26χρονου εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο για να σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Ανακρινόμενος, ο 26χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την αποστολή μέσω του συγκεκριμένου λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης, υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων σε άλλα άτομα.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE