Xειροπέδες σε 26χρονο - Έστειλε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων σε άλλα άτομα

Xειροπέδες σε 26χρονο - Έστειλε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων σε άλλα άτομα

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε από την EUROPOL, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, προχώρησαν σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός πρόσωπου.

Πρόκειται για νεαρό άντρα ηλικίας 26 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψης του 26χρονου, προηγήθηκε έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία όπου διαμένει, μετά από πληροφορία, ότι συγκεκριμένος κάτοχος/χρήστης λογαριασμού πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, κατέχει ή/και παράγει ή/και διανέμει υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Στην κατοχή του 26χρονου εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο για να σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Ανακρινόμενος, ο 26χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την αποστολή μέσω του συγκεκριμένου λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης, υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων σε άλλα άτομα.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE