Αβέρωφ: "Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλλά και η στήριξη ιδιαίτερα παιδιών, υπερβαίνει τον όποιο φόβο ή ενδοιασμό μας"

Αβέρωφ: "Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλλά και η στήριξη ιδιαίτερα παιδιών, υπερβαίνει τον όποιο φόβο ή ενδοιασμό μας"

Για την εκπομπή του Alpha «24 ώρες» που είχε ως θέμα την ιστορία δυο παιδιών που δεν αναγνωρίζονται από το κράτος και που δεν έχουν ταυτότητα, ρωτήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και συγκεκριμένα αν είναι σε θέση ν’ αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να δοθεί μια λύση στο εν λόγω ζήτημα, με τον κ. Νεοφύτου ν’ απαντά τα εξής:

«Ήδη από το πρωί επικοινώνησα δια μηνυμάτων, με τον Διευθυντή Σύνταξή σας τον κ. Κασκάνη. Εντός της ημέρας θα δω πως μπορώ να συναντήσω αυτά τα παιδιά και να δω πως μπορώ να βοηθήσω. Είμαστε μια κοινωνία με ευαισθησίες. Κατανοώ τα ευαίσθητα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κυπριακό. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλλά και η στήριξη ιδιαίτερα παιδιών, υπερβαίνει τον όποιο φόβο ή ενδοιασμό μας. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεργαστώ με τον σταθμό σας για να δούμε ανθρώπινα αυτή την περίπτωση».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.