Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου οι εγγραφές στα επιμορφωτικά κέντρα

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου οι εγγραφές στα επιμορφωτικά κέντρα

Παράταση μέχρι τις 31 Οκτωβρίου δόθηκε στις εγγραφές στα Επιμορφωτικά Κέντρα από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχει επιδειχθεί.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας το κοινό μπορεί να ενημερωθεί στην ιστοσελίδα ww.moec.gov.cy/epimorfotika

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις εγγραφής στα διάφορα προσφερόμενα θέματα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην πιο πάνω ιστοσελίδα.

Εκπρόθεσμες εγγραφές δε θα γίνονται δεκτές, προστίθεται.  

Τα μαθήματα των Επιμορφωτικών Κέντρων αναμένεται να αρχίσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου 2021, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE