Ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια το σύνολο των μολύνσεων Covid-19 στην Ισπανία

Ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια το σύνολο των μολύνσεων Covid-19 στην Ισπανία

Η Ισπανία ξεπέρασε σήμερα το ορόσημο των 5 εκατομμυρίων κρουσμάτων Covid-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς ανακοίνωσε 4.485 νέες μολύνσεις και 54 θανάτους από την Παρασκευή.


Το σύνολο των ανθρώπων που έχουν διαγνωστεί έως τώρα θετικοί με την COVID-19 ανέρχεται σε 5.002.217, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας.

Πάνω από τα τρία τέταρτα των Ισπανών πολιτών έχουν έως σήμερα εμβολιαστεί πλήρως κατά της Covid-19 και οι περισσότεροι περιορισμοί ήρθησαν πρόσφατα, αν και η χρήση της μάσκας παραμένει υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους.

Σήμερα, ο δείκτης επίπτωσης των τελευταίων δύο εβδομάδων αυξήθηκε κατά δύο μονάδες, στο 46,3. Η Ισπανία καταμετρά 87.186 θανάτους από την αρχή της πανδημίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE