Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 07:00 σήμερα διενεργήθηκαν 2.985 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.243 έλεγχοι και έγιναν 3 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 186 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών, στην Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 540 έλεγχοι με 1 πολίτη να καταγγέλλεται, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και 1 υποστατικό έπειτα από 132 ελέγχους, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 2 πολίτες έπειτα από 351 ελέγχους, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 285 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
Τα τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 193 και 55 έλεγχοι αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




