Μετωπική σύγκρουση οχήματος με μοτοσικλετιστή – Δεύτερο τροχαίο σε ένα βράδυ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μετωπική σύγκρουση οχήματος με μοτοσικλετιστή – Δεύτερο τροχαίο σε ένα βράδυ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεύτερη τροχαία σύγκρουση με μοτοσικλετιστή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 9:00 το βράδυ όχημα συγκρούστηκε μετωπικά με μοτοσικλέτα στην βιομηχανική περιοχή Αλάμπρας.

Από το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Ο μοτοσικλετιστής παρέμεινε για νοσηλεία στον ορθοπεδικό θάλαμο ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Φωτογραφία από το σημείο του τροχαίου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE