Βυθίστηκε βάρκα ανοιχτά της Χίου - Εντοπίστηκαν τρεις σοροί

Βυθίστηκε βάρκα ανοιχτά της Χίου - Εντοπίστηκαν τρεις σοροί

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών που βρίσκονται σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά-νοτιοανατολικά της Χίου, έπειτα από τη βύθιση βάρκας στην οποία επέβαιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν τρεις σοροί, έχουν διασωθεί 21 άτομα, ενώ κατά δήλωση των διασωθέντων στο σκάφος υπήρχαν 27.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν δύο πλωτά του Λιμενικού, ένα ΠΑΘ Λιμενικού, ένα ελικόπτερο super Puma, ένα πλοίο του ΝΑΤΟ, τρία αλιευτικά και τρία παραπλέοντα πλοία.

Η ένταση του ανέμου στην περιοχή είναι 5-6 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE