Βυθίστηκε βάρκα ανοιχτά της Χίου - Εντοπίστηκαν τρεις σοροί

Βυθίστηκε βάρκα ανοιχτά της Χίου - Εντοπίστηκαν τρεις σοροί

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών που βρίσκονται σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά-νοτιοανατολικά της Χίου, έπειτα από τη βύθιση βάρκας στην οποία επέβαιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν τρεις σοροί, έχουν διασωθεί 21 άτομα, ενώ κατά δήλωση των διασωθέντων στο σκάφος υπήρχαν 27.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν δύο πλωτά του Λιμενικού, ένα ΠΑΘ Λιμενικού, ένα ελικόπτερο super Puma, ένα πλοίο του ΝΑΤΟ, τρία αλιευτικά και τρία παραπλέοντα πλοία.

Η ένταση του ανέμου στην περιοχή είναι 5-6 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE