Βυθίστηκε βάρκα ανοιχτά της Χίου - Εντοπίστηκαν τρεις σοροί

Βυθίστηκε βάρκα ανοιχτά της Χίου - Εντοπίστηκαν τρεις σοροί

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών που βρίσκονται σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά-νοτιοανατολικά της Χίου, έπειτα από τη βύθιση βάρκας στην οποία επέβαιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν τρεις σοροί, έχουν διασωθεί 21 άτομα, ενώ κατά δήλωση των διασωθέντων στο σκάφος υπήρχαν 27.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν δύο πλωτά του Λιμενικού, ένα ΠΑΘ Λιμενικού, ένα ελικόπτερο super Puma, ένα πλοίο του ΝΑΤΟ, τρία αλιευτικά και τρία παραπλέοντα πλοία.

Η ένταση του ανέμου στην περιοχή είναι 5-6 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE