Βυθίστηκε βάρκα ανοιχτά της Χίου - Εντοπίστηκαν τρεις σοροί

Βυθίστηκε βάρκα ανοιχτά της Χίου - Εντοπίστηκαν τρεις σοροί

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών που βρίσκονται σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά-νοτιοανατολικά της Χίου, έπειτα από τη βύθιση βάρκας στην οποία επέβαιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν τρεις σοροί, έχουν διασωθεί 21 άτομα, ενώ κατά δήλωση των διασωθέντων στο σκάφος υπήρχαν 27.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν δύο πλωτά του Λιμενικού, ένα ΠΑΘ Λιμενικού, ένα ελικόπτερο super Puma, ένα πλοίο του ΝΑΤΟ, τρία αλιευτικά και τρία παραπλέοντα πλοία.

Η ένταση του ανέμου στην περιοχή είναι 5-6 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE