ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: Θα υπάρξει μια ενιαία πολιτική τόσο όσο αφορά τα ενοίκια και όσο αφορά τα έργα υποδομής

Αβέρωφ: Θα υπάρξει μια ενιαία πολιτική τόσο όσο αφορά τα ενοίκια και όσο αφορά τα έργα υποδομής

Τη βιομηχανική ζώνη του Μάμμαρι επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος. Ο κ. Νεοφύτου επισκέφτηκε βιοτεχνίες και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ο κ. Νίκος Κοτζιάπασιης, κοινοτάρχης του Μάμμαρι, δήλωσε για την επίσκεψη του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει τους βιοτέχνες στην ακριτική περιοχή να επιβιώσουν. Τα αιτήματα μας είναι λογικά και σε ευχαριστούμε Πρόεδρε».

Ο κ. Ηλιόφωτος Πολυκάρπου ιδιοκτήτης βιοτεχνίας, δήλωσε τα εξής:

«Είμαι ιδιοκτήτης του εργαστηρίου. Πιστεύουμε ότι ο Πρόεδρος θα βοηθήσει την περιοχή γιατί το έχει ανάγκη. Οι δουλειές πάνε πολύ καλά. Δόξα τω Θεό είμαστε καλά και όπως είπαμε όταν δουλεύεις σωστά θα έχεις πάντα δουλειά».

Από την πλευρά του ο κ. Νεοφύτου δήλωσε τα εξής:

«Χαίρομαι που είμαι σήμερα στο ακριτικό Μάμμαρι και παίρνω δύναμη από τον Ηλιόφωτο και τον κάθε Ηλιόφωτο που έχει τη μικρή του βιοτεχνία με την οικογένεια του και προσπαθεί, χωρίς να ζητά κρατική στήριξη, να επιβιώσει και ν’ ακούω από το στόμα του ότι όταν είσαι νοικοκυρεμένος, όταν η δουλειά σου είναι ποιοτική, δεν προλαβαίνεις τη δουλειά σου ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

Είναι αυτά που στέλνουν θετικά μηνύματα άλλα την ίδια ώρα και υποχρέωση φίλε Πρόεδρε της κοινότητας, στο κράτος, να λύσει τα προβλήματα. Έχω διαπιστώσει σήμερα πως υπάρχουν δυο διαφορετικές πολιτικές. Διαφορετική είναι η πολιτική όταν είναι κάτω από το Υπουργείο Εμπορίου μια περιοχή, και διαφορετική όταν είναι κάτω από το Υπουργείο Εσωτερικών ή αν είναι κάτω από το Τμήμα Δασών ή άλλες κρατικές υπηρεσίες.

Ένα είναι το κράτος και πιστεύω ότι σε συνεργασία με την κυβέρνηση θα υπάρξει μια ενιαία πολιτική τόσο όσο αφορά τα ενοίκια και όσο αφορά τα έργα υποδομής. Είμαι σίγουρος ότι με τον Υπουργό Εσωτερικών, την Υπουργό Εμπορίου θα βρούμε λύση στο δικαιολογημένο αίτημα σας».

Δείτε εδώ το βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top