Καλά το χέρι στη τσέπη θα βάζουν όσοι θέλουν να παντρευτούν - Πως επηρεάζονται οι γάμοι από τις αυξήσεις σε ρεύμα, φαγητό και πετρέλαιο

Καλά το χέρι στη τσέπη θα βάζουν όσοι θέλουν να παντρευτούν - Πως επηρεάζονται οι γάμοι από τις αυξήσεις σε ρεύμα, φαγητό και πετρέλαιο

Η αύξηση των τιμών σε ρεύμα, πετρέλαιο και φαγητό επηρεάζουν έντονα τις επιχειρήσεις που διεξάγουν γάμους και βαπτίσεις με αποτέλεσμα πολλοί γάμοι να ακυρώνονται αφού τα ζευγάρια επιβαρύνονται αυτό το κόστος.

Η κυρία Γιώτα Καπαρή, Μέλος του Συνδέσμου Επαγγελματικών Γάμου και Εκδηλώσεων, μίλησε στον ALPHA, στην εκπομπή "ALPHA ενημέρωση", αναφέροντας τέτοια περιστατικά τονίζοντας τις αυξήσεις που θα έχουν μελλοντικά συμβόλαια γάμου.

"Στα παλιά συμβόλαια που είχαν υπογράψει με τους πελάτες του το 2018 και το 2019 –εκδηλώσεις που αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού –  δεν γίνεται αυτή η αλλαγή στις τιμές, καθώς οι πλείστοι επιχειρηματίες δεσμεύτηκαν όπως απορροφήσουν οι ίδιοι, αυτό το ποσοστό αύξησης", είπε συγκεκριμένα.

"Εκ των πραγμάτων και αφού όλα έχουν αυξηθεί και δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρατηρείτε μια μικρή αύξηση στις τιμές στις καινούργιες υποχρεώσεις που έχουμε απέναντι στους πελάτες μας. Η αύξηση μπορεί να είναι από 20-50% σε κάποιες τιμές, άρα αντιλαμβάνεστε ότι είναι αδύνατο να το απορροφήσουμε όλο αυτό το ποσοστό αύξησης σαν επιχειρήσεις", συμπλήρωσε.

Όσο αφορά τα μελλοντικά συμβόλαια που θα συνάψουν με τους πελάτες τους, η αύξηση θα είναι εμφανής.

Οι αυξήσεις που επηρεάζουν γάμους/βαπτίσεις αφορούν:

Την τιμή του ρεύματος

Την τιμή πετρελαίου

Τα ναύλα (είτε αεροπορικά γιατί τα λουλούδια στην Κύπρο έρχονται από το εξωτερικό είτε τα φαγώσιμα που έρχονται με πλοίο)

Σε πολύ μικρότερο βαθμό κουστούμια και νυφικά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE