Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το δώρο από την Κατερίνα Καινούργιου που «μαρτυρά» πολλά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το δώρο από την Κατερίνα Καινούργιου που «μαρτυρά» πολλά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος έχει σχέση με την διάσημη influencer Ιωάννα Τούνη, γιορτάζει σήμερα και η Κατερίνα Καινούργιου του έκανε κάποιες όμορφες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, η λαμπερή παρουσιάστρια έδωσε στον συνεργάτη της ένα δέμα και μία κάρτα. Μόλις εκείνος άνοιξε το δέμα, αντίκρισε ένα βιβλίο με τίτλο «Ο Πρωτάρης Μπαμπάς».

«Όντως το χρειαζόμουν αυτό», τόνισε το μοντέλο.

Οι υπόλοιποι συνεργάτες του έκαναν δώρο ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο για το σπίτι του.

«Ζούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και περνάμε μια χαρά. Όσο μεγαλώνω, κάνω αυτό που μου έλεγε η γιαγιά μου. Όπου πηγαίνω να ανοίγω και μλια οικογένεια και αυτό το έχω κάνει και εδώ. Μου αρέσει που με αγαπάει ο κόσμος και με στηρίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Sigma, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ξεκαθάρισε τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, με κυριότερα τις καταγγελίες για διαφθορά και την κρίση στην κτηνοτροφία.

BEST OF TOTHEMAONLINE