Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το δώρο από την Κατερίνα Καινούργιου που «μαρτυρά» πολλά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το δώρο από την Κατερίνα Καινούργιου που «μαρτυρά» πολλά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος έχει σχέση με την διάσημη influencer Ιωάννα Τούνη, γιορτάζει σήμερα και η Κατερίνα Καινούργιου του έκανε κάποιες όμορφες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, η λαμπερή παρουσιάστρια έδωσε στον συνεργάτη της ένα δέμα και μία κάρτα. Μόλις εκείνος άνοιξε το δέμα, αντίκρισε ένα βιβλίο με τίτλο «Ο Πρωτάρης Μπαμπάς».

«Όντως το χρειαζόμουν αυτό», τόνισε το μοντέλο.

Οι υπόλοιποι συνεργάτες του έκαναν δώρο ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο για το σπίτι του.

«Ζούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και περνάμε μια χαρά. Όσο μεγαλώνω, κάνω αυτό που μου έλεγε η γιαγιά μου. Όπου πηγαίνω να ανοίγω και μλια οικογένεια και αυτό το έχω κάνει και εδώ. Μου αρέσει που με αγαπάει ο κόσμος και με στηρίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.