Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο - Τρία άτομα στο Νοσοκομείο, κλειστές οι δυο λωρίδες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο - Τρία άτομα στο Νοσοκομείο, κλειστές οι δυο λωρίδες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καραμπόλα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 26 Οκτωβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην καραμπόλα ενεπλάκησαν 10 περίπου οχήματα, γύρω στις 16:30 το απόγευμα, στο ύψος της Μουτταγιάκας.

Να σημειωθεί πως και οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου είναι κλειστές, ενώ η κυκλοφορία περνά από την λωρίδα ασφαλείας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τρεις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στο σημείο παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναλλακτικά οι διερχόμενοι οδηγοί μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου από τις προηγούμενες εξόδους προς Άγιο Τύχωνα και Αμαθούντα. 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Ο ΔΗΣΥ σε διαρκή κινητοποίηση

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Ο ΔΗΣΥ σε διαρκή κινητοποίηση

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό, μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνάντησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, στο αεροδρόμιο Λευκωσίας. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στη δημοσιογραφική διάσκεψη του κ. Γκουτέρες, ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί στα αποτελέσματα των επαφών του και στα επόμενα βήματα της προσπάθειας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE