Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο - Τρία άτομα στο Νοσοκομείο, κλειστές οι δυο λωρίδες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο - Τρία άτομα στο Νοσοκομείο, κλειστές οι δυο λωρίδες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καραμπόλα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 26 Οκτωβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην καραμπόλα ενεπλάκησαν 10 περίπου οχήματα, γύρω στις 16:30 το απόγευμα, στο ύψος της Μουτταγιάκας.

Να σημειωθεί πως και οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου είναι κλειστές, ενώ η κυκλοφορία περνά από την λωρίδα ασφαλείας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τρεις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στο σημείο παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναλλακτικά οι διερχόμενοι οδηγοί μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου από τις προηγούμενες εξόδους προς Άγιο Τύχωνα και Αμαθούντα. 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE