Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο - Τρία άτομα στο Νοσοκομείο, κλειστές οι δυο λωρίδες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο - Τρία άτομα στο Νοσοκομείο, κλειστές οι δυο λωρίδες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καραμπόλα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 26 Οκτωβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην καραμπόλα ενεπλάκησαν 10 περίπου οχήματα, γύρω στις 16:30 το απόγευμα, στο ύψος της Μουτταγιάκας.

Να σημειωθεί πως και οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου είναι κλειστές, ενώ η κυκλοφορία περνά από την λωρίδα ασφαλείας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τρεις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στο σημείο παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναλλακτικά οι διερχόμενοι οδηγοί μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου από τις προηγούμενες εξόδους προς Άγιο Τύχωνα και Αμαθούντα. 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE