Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο - Τρία άτομα στο Νοσοκομείο, κλειστές οι δυο λωρίδες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο - Τρία άτομα στο Νοσοκομείο, κλειστές οι δυο λωρίδες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καραμπόλα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 26 Οκτωβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην καραμπόλα ενεπλάκησαν 10 περίπου οχήματα, γύρω στις 16:30 το απόγευμα, στο ύψος της Μουτταγιάκας.

Να σημειωθεί πως και οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου είναι κλειστές, ενώ η κυκλοφορία περνά από την λωρίδα ασφαλείας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τρεις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στο σημείο παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναλλακτικά οι διερχόμενοι οδηγοί μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου από τις προηγούμενες εξόδους προς Άγιο Τύχωνα και Αμαθούντα. 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.