Τρίτη ημέρα μείωσης κρουσμάτων Covid στο Ην. Βασίλειο σε εβδομαδιαία βάση

Τρίτη ημέρα μείωσης κρουσμάτων Covid στο Ην. Βασίλειο σε εβδομαδιαία βάση

Πάνω από 40 χιλιάδες ήταν για ακόμα ένα 24ωρο στο Ηνωμένο Βασίλειο τα κρούσματα κορωνοϊού, συγκεκριμένα 40.954, απολογισμός που είναι ωστόσο μειωμένος κατά 6% σε σχέση με την προηγούμενη Τρίτη.

Είναι η τρίτη συνεχής ημέρα με πτώση αριθμού ημερήσιων κρουσμάτων σε εβδομαδιαία βάση, μετά από 18 ημέρες αντίστοιχων αυξήσεων.

Οι θάνατοι που αναφέρθηκαν την Τρίτη ήταν 263, αν και ο απολογισμός αυτός περιλαμβάνει και τα θύματα των τελευταίων τριών ημερών στην Ουαλία, που δεν είχαν ανακοινωθεί νωρίτερα λόγω τεχνικού σφάλματος.

Ο αριθμός των νοσηλευομένων φορέων Covid έχει αυξηθεί σε υψηλό επταμήνου, στους 8.693.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE