Με πυροβόλο όπλο κυκλοφορούσε 21χρονος - Παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών διερευνά η Αστυνομία

Με πυροβόλο όπλο κυκλοφορούσε 21χρονος - Παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών διερευνά η Αστυνομία

Αυτόματο πυροβόλο όπλο εντόπισαν χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας, σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 21χρονος στη Λάρνακα, που συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 21χρονος εντοπίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης από μέλη του ΤΑΕ και της ΥΚΑΝ Λάρνακας, να βρίσκεται σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης υποστατικού στη Λάρνακα, μετά από σχετική πληροφορία για παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου. Αυτός υποβλήθηκε σε έλεγχο, ενώ σε έρευνα που έγινε στο όχημά του, εντοπίστηκε στον χώρο αποσκευών, σε νάιλον συσκευασία, ένα αυτόματο πυροβόλο όπλο, μαζί με φυσιγγιοθήκες και αριθμό φυσιγγίων.

Τα στοιχεία του πυροβόλου όπλου αναμένεται να εξακριβωθούν από τις δικανικές εξετάσεις που θα γίνουν από οπλουργό της Αστυνομίας, ενώ την υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE