Απόγνωση στο GNTM – Εκκένωσαν την βίλα λόγω των πυρκαγιών - BINTEO

Απόγνωση στο GNTM – Εκκένωσαν την βίλα λόγω των πυρκαγιών - BINTEO

Οι καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου επηρέασαν και το GNTM, αφού οι φλόγες πλησίασαν απειλητικά την βίλα, στις Αφίδνες.

Έτσι, η παραγωγή του διαγωνισμού μόδας έδρασε αμέσως κι αποφάσισε να εκκενωθεί το σπίτι και να μεταφερθούν οι παίκτες σε ένα ασφαλές μέρος, μέχρι να αντιμετωπιστούν τα πύρινα μέτωπα. Μπορεί η βίλα τελικά να ήταν άθικτη και μην υπέστη την παραμικρή βλάβη αλλά το τοπίο γύρω μόνο μια αισιόδοξη εικόνα δεν έδινε. Παντού καμμένη γη κι εκτάσεις μαυρισμένες με τα μοντέλα του GNTM να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της καταστροφής.

Την αρχική απόγνωση διαδέχθηκε απελπισία, καθώς το περιβάλλον γύρω από το σπίτι του GNTM -κι όχι μόνο- δεν θα είναι πια το ίδιο.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE